Afterskit & Natteliv

Afterskien i Østrig er legendarisk – og Bad Gastein står heller ikke tilbage på den front.

Mens afterskien på Schillerhof typisk er tilbagelænet og afdæmpet (og tak for det) er der på udvalgte steder anderledes mere kog på.

Alle de forskellige steder er i gå-afstand (1000 – 1500 meter) – men ikke i skistøvler. Det vil du fortryde. Og ikke før, så dagen efter 🙂

Det bedste sted er i vores øjne Silver Bullet Bar. I sæsonen er der livemusik hver dag kl. 17 og 23. Stedet er indrettet i bedste nordamerikanske stil med 14 meter til loftet. Det fungerer både som afterskisted og diskotek senere om aftenen. Et super sted med fest og farver. Tjek deres hjemmeside på: www.silverbulletbar.com.

Silver Bullet

Et andet sted hvor der typisk er godt gang i den er Häggbloms. Häggbloms er som navnet antyder svensk – og klientellet er typisk også præget af svenskere – men derfor kan det jo være sjovt nok alligevel :).

Ønsker man noget lidt mere afdæmpet kan man prøve vores “favoritbar” Mine. Den indehaves af en sympatisk svensker som har formået at skabe en lille bar med en hygsom stemning hvor sæsonfolk, lokale og andre ligesindede hænger lidt ud. Mine ligger i “gyden” som går fra Shell-stationen (ved Stubnerkogelliften) til centrum.

Det mest intime er nok Heksen overfor Hotel Mozart og turistinformation. Den lille træhytte ser ikke ud af meget, men prøv at gå derind. Du befinder dig nu i et rigtig østrigsk Beer Gasthaus. Det er ofte fyldt til bristepunktet hele natten.

I den helt anden grøft er der the-saloner på flere af de store gamle hoteller. Med plyds, teak, en masse historie og hvad deraf følger af tilbagelænethed. Begge yderpunkter kan så afgjort anbefales – blot man tilpasser sin opførsel afhængigt af hvor man er 🙂